Account en gegevens verwijderen

Uw PDF Editor-gegevens verwijderen

PDF Editor heeft geen account en bewaart geen gegevens op onze servers. Er is dus geen account om te verwijderen en aan onze kant valt er niets te verwijderen. Alles wat de app opslaat (uw opgeslagen handtekening, de lijst met recent geopende bestanden, instellingen en de dagelijkse teller voor gratis opslagbeurten) blijft alleen op uw apparaat.

Alle app-gegevens verwijderen

U kunt alles, inclusief uw opgeslagen handtekening, op een van deze manieren verwijderen:

  1. Verwijder de app. Alle gegevens die de app op uw apparaat heeft opgeslagen, worden verwijderd.
  2. Wis de gegevens van de app in Android: Instellingen › Apps › PDF Editor › Opslag › Gegevens wissen.

Alleen de opgeslagen handtekening verwijderen

Tik in de app op 'Opgeslagen handtekening verwijderen'.

Wat niet wordt verwijderd

  • Pdf's en afbeeldingen die u zelf hebt opgeslagen, blijven waar u ze hebt opgeslagen. Verwijder ze in uw bestandsbeheer als u ze niet meer nodig hebt.
  • Google Play bewaart zijn eigen aankoopgegevens. Om niet langer voor een abonnement te betalen, zegt u het op in Google Play › Betalingen en abonnementen.

Vragen? Mail naar privacy@asya-aa.com.